بررسی اثر آب مغناطیسی بر شاخص های رشد گندم در شرایط شور

غلامحسن رنجبر؛ محمد جواد روستا؛ سید علی محمد چراغی

دوره 26، شماره 3 ، آذر 1391، ، صفحه 263-274

https://doi.org/10.22092/jwra.2012.118980

چکیده
              به منظور تعیین تاثیر آب شور با تیمار مغناطیس و بدون آن بر سبزشدن، عملکرد و اجزای عملکرد گندم، دو آزمایش جداگانه در مرکز ملی تحقیقات شوری انجام شد. آزمایش اول در شرایط کنترل شده و با درجه حرارت های روزانه و شبانه 25 و 15 درجه سانتی گراد انجام گرفت. میزان سبز شدن بذور گندم با چهار کیفیت آب 5/2، 0/6، 0/10 و 7/12 دسی زیمنس بر ...  بیشتر